Ab initio

In orice se spune ca debutul este dificil, insa daca ceea ce intreprinzi este izvorat din dorinta de a realiza ceva frumos, atunci ambitia, avantul si bucuria sunt cele care guverneaza spiritul, nu teama de nou. Sub imperiul acestor sentimente am pornit pe acest drum. Intentia este simpla si pura, aceea de a impartasi cu cei care sunt dispusi si isi deschid inima spre a afla, cunoaste si simti alaturi de noi, impresiile, trairile, experientele unor calatorii facute de-a lungul timpului, precum si planurile unor viitoare iesiri. Speram ca printre randurile ce vor urma si imaginile pe care le veti vedea ,si speram admira, sa va regasiti si sa starneasca in voi placerea si dorinta de a descoperi frumosul, efemerul si eternul, fiorul in cele mai simple lucruri. 
In spatele acestor cuvinte stau doua persoane, Andreea si Catalin, incantati de cunostinta. Suntem doua persoane care in urma cu un an si mai bine cutreierau un spatiu comun insa fara a se cunoaste direct.
Vara care a urmat momentului initial a fost, pastrand proportiile bineinteles, un Big Bang al vietii amandurora, atunci s-a nascut o stea ce va apune odata cu Pamantul si ne va lumina cararile si potecile pe vecie, chiar si in cele mai intunecate nopti. Este uimitor sa afli ca o persoana care iti impartaseste anumite placeri simple poate sa iti devina companionul vietii si alaturi de ea sa strabati lumea si viata cu toata increderea.
Tot ce dorim prin acest demers este sa promovam atat cat este posibil, dragostea pentru munte si sa cultivam respectul pentru natura mama si desigur, nu putem face acest lucru decat prin puterea exemplului.
In speranta unor fluvii de cuvinte exprimate in acest cadru, invitam pe toti cei care vor citi, prieteni si viitori prieteni, sa participe cu propriile impresii si experiente si impreuna sa descoperim tainele calatoriei.



Comentarii

  1. Ciaooooooo bambini !Frumosi ,inteligenti si mai ales ibitori de frumuseti !Sa va iubiti si sa va respectati asa cum faceti cu muntele si totul sa dureze asa cum el rezista intemperiilor !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Across the polar circle, along Norway

Our story and portrait of Matterhorn

Caminul lui Neptun