Oleaca de turism in Copenhaga

Pentru cineva amator de turismul clasic, de masa, Copenhaga este cu siguranta o destinatie demna de luat in considerare. Strazile-i inguste din "buricul targului" sunt mai mereu intesate de o lume pestrita, a carui sport ridicat la rang de performanta este bineinteles fotografiatul. Fluxul cel mai mare de turisti provine ca de obicei de undeva din estul indepartat, acolo unde se nasc aparatele foto, acolo unde se construieste sau se asambleaza lumea materiala moderna. Urmeaza apoi ibericii, italienii si multe alte populatii ale lumii.
In repetate randuri am incercat sa intram in pielea unui astfel turist si drept urmare am strabatut traseul sa zicem normal pe care orice alta persoana straina in Copenhaga l-ar urma odata ajunsa aici. Niciodata nu am reusit sa finalizam un tur clasic al Copenhagai pentru ca de fiecare data am deviat de la traseu, vrand sa vedem ceva mai putin atragator, mai putin turistic daca vreti.
Turismul in Copenhaga se aseamana din multe puncte de vedere cu turismul din orice alta capitala mare din lume- aglomeratie, galagie, un adevarat Babilon in tara vikingilor moderni.

Numai bine!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Across the polar circle, along Norway

Our story and portrait of Matterhorn

Caminul lui Neptun